tråkig update

har hittat sååå mycket snygga kläder jag vill köpa.. men pengarna försvinner till massa annat onödigt. 
åkte till stan idag med mamma och min pojkvän och hälsade på min syster och gosade med stina. världens finaste bebis, sen var vi en sväng i birsta, där jag, som sagt dregglade lite över massa kläder jag inte kan köpa. 
 
är så himla trött nu så ska ta och sova. ville göra en snabb uppdatering bara så att det inte dröjer alltför länge. 
 
nån ful gammal bild

when you're in my arms but you've gone somewhere deeper


wishlist

 
wishlist
 
1. ett nytt objektiv till min kamera. 2. en klocka som jag kan ha på rummet. 3. ett yankee ljus. 4. body mist från the body shop. 5. en jätte fin filt från ikea. 6. nya dr denim jeans. 7. kuddar i olika mönster. 8. dr martens, eller ett par johnny bulls kängor. 9. korgar som man kan sätta på en hylla. 10. body butter från the body shop. 11. fusk päls, som man antingen kan ha på golvet eller på sängen. 12. parfym escada cherry in the air. 13. en vinterjacka. dom på bilden är från veromoda. 14. ljuslykta från ikea.

20/11

har inte bloggat på sisådär en vecka men har inget speciellt att skriva eller några bilder att visa. kan ju iallafall säga att tandställning sitter nu och har börjat vant mig vid den. hade jätte ont dom tre första dagarna och kunde nästan inte äta... 
 
igår var jag på skolan, sen var jag med min pojkvän och kollade på fotboll. idag skulle jag ha tränat med mamma egentligen men det blev inte så eftersom hon fått så ont i halsen. så istället åkte jag hem och tog det lugnt bara. 
känns så skönt att det snart är helg igen, dagarna går så fruktanvärt snabbt. 
nu ska jag se ett avsnitt av the walking dead. puss
 

tandställning

imorgon ska jag få tanställning.. jätte läskigt. men ska bli så skönt att få fina tänder sedan
och slippa ha komplex för att le. 
 
har inte gjort något särskilt idag, gjort prov på skolan som gick skapligt och sedan följde jag med min pojkvän hem en stund. är som sagt ledig imorgon och efter att jag varit hos tandregleringen så ska vi åka och hälsa på min syster som fått barn, lilla stina ♥
 
 
 
 

plugga plugga plugga

 
har pluggat i princip hela dagen idag. jobbigt men värt det. nu kan jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av ravenswood utan att få dåligt samvete. nu orkar jag inte skriva mer, det är sent och jag har inget intressant att skriva. puss

hold hands and waste friday nights with you

  
 
 
 

*

vi går i korridoren i skolan, jag håller hans hand. ibland slutar dom pratar, det blir tyst. ibland kollar dom snett. ''varför ska jag slösa energi på dom'' tänker jag och fokuserar blicken framåt. men hur mycket jag än försöker mata mig själv med dessa tankar så vet jag att det inte spelar någon roll, för jag blir lika frustrerad och arg varje gång. 
 
vi har varit tillsammans i snart tre år, det har inte varit lätt alla gånger, vi är ifrån helt olika länder, han är muslim och jag är kristen, vi delar inte samma åsikter men det är inte så det ska vara heller. han har lärt mig så mycket, han har fått mig att se på saker annorlunda och han har fått mig att inse värdet på saker som man med mat på bordet och pengar i fickan kanske inte inser. han är ifrån ett land där man börjar jobba som barn, då kanske föräldrar är sjuk eller inte får tillräckligt med pengar för att klara sig. det viktigaste för dom här barnen är inte att få den där fina leksaken eller dom där fina skorna, som vi här i sverige tar förgivet. det viktigaste för dom är att tjäna ihop tillräckligt med pengar för att kunna mätta sin familjs munnar. 
 
deras resa hit är långt ifrån lätt, det finns barn och ungdomar som dör på vägen till ett lättare liv, ett liv utan krig.
vuxna och barn färdas på båtar som egentligen inte klarar av deras vikt, men det finns ingen återvändå för dom. de drunknar på vägen över hav. de riskerar sitt liv, för att kunna uppfylla en dröm, för att hjälpa en sjuk förälder, för att slippa bli misshandlad. det har faktiskt hänt att folk hittar kroppar som flytit iland.
 
de som klarar sig hamnar i en ny stad, med ett nytt språk de inte förstår, med lång väg kvar och kanske inte har någon mat, pengar eller någonstans att sova. 
 
det finns så mycket jag skulle kunna skriva för att jag vill att folk ska förstå, jag vill inte att folk ska kolla snett, jag vill inte att folk ska ha förutfattade meningar om människor som har så mycket att lära ut. så snälla du, innan du säger någonting om en invandrare, tänk en gång till. du har ingen aning om vad denna person har gått igenom. den resan dom har gjort kan jag garantera att du och jag inte skulle vilja göra, men den resan dom har gjort, gör dom så mycket starkare än dig och mig. 
  

snabb uppdatering

tänkte blogga lite snabbt nu och sedan sova. i söndags kom eleverna från slovenien hit och stannade tills idag, tjejen jag bodde hos där fick nu stanna här. det gick jätte bra, men faktiskt väldigt skönt nu då man är ensam så man kan göra lite som man vill. är så sjukt trött nu, har varit på moosegarden (haha... slovenerna tycker det är hur coolt som helst med älgar) och sen har vi varit på boda borg i östersund till kl 5 och sen åkte vi tillbaka på skolan till kl 10. godnatt!

RSS 2.0